За да се движи автобусът на територията на България и Турция,

...
За да се движи автобусът на територията на България и Турция,
Коментари Харесай

Бойко Рановски: За да се движи автобусът в България и Турция, шофьорът е представил документи

„ За да се движи рейсът на територията на България и Турция, водачът е показал някакви документи. При влизане в страната граничните управляващи ревизират всички документи на транспортните средства и водачите. Лицензът е измежду тях, тъй че документ е бил показан . Дали той е бил същински, дали е бил за това транспортно средството, това ще се обяснява ”. Това разяснява шефът на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация " Бойко Рановски в студиото на.

„ Фирмата транспортьор получава лиценз за осъществяване на съответния транспорт. Според броя на колите, с които разполага, компанията ги вписва и получава подобен брой копия на лиценза. При напредване във всеки автомобил би трябвало да има такова копие. В този рейс може би е имало копие, което не е бил за него и този рейс не е бил вписан в регистъра в Северна Македония, само че това не може да се ревизира на пътя, а само със питане до съответните управляващи в Северна Македония ”, безапелационен бе той. „ На влизане в Турция също е бил показан този документ ”, сподели още  Рановски.

„ Случаят ще бъде обяснен от способените управляващи ”, добави той.

По думите му времето от влизането на рейса в България до мястото на случая е към 5 часа. „ Това за изминаване на 300-320 км е обикновено . Трябва да се обясни кои са местата и точните часове, в които е спирал и почивал, с цел да стане ясно дали се е придвижвал със допустимата скорост за България ”, посочи директорът на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР